Nu lanserar vi viner från två nya vingårdar från Mallorca - Es Verger och Can Majoral 

Vi är fantastiskt glada över kunna lansera viner från ytterligare två vingårdar från vackra Mallorca. I bergen utanför byn Esporles ligger Es Verger som är öns högst belägna vingård inbäddad i en undangömd dal i Tramuntana-bergen som nu på vintern ofta täcks av ett vackert snötäcke.

Es Verger snöklädd vingård.jpg

Jaume Fullana och hans syster är andra generationens vinmakare som inte bara gör förträffligt vin, de producerar också en av Mallorca absolut bästa olivoljor. Både viner och olivolja är ekologiska och hållbart producerade. Nu lanserar vi vinet Els Rojals i Beställningssortimentet.

Öster om Palma vid foten av Ronda berget ligger vingården Can Majoral var en av de första i Spanien och hela Europa att ställa om till ekologisk vinodlning och har i över 35 år fokuserat på att förädla mallorkinska druvorna.

Son Roig veneyard from the hill.jpg

Idag är det driver Mirela i andra generationen gården vidare och är en av öns mest passionerade förespråkare när det gäller hållbarhet, ekologi och biodynamisk vindodling. Nu lanserar vi vinet Na Fiola och den 6 december kommer det exklusiva vinet Callet som är gjort på en druva helt unik för ön och även kallas "Mallorcas Pinot Noir"

Avalon Engquist