Nu är det dags att beställa vinerna till julhelgen

Nu är det dags att beställa julhelgens viner. Beställ idag för att vara säker på att kunna hämta dem innan julhelgen! Vi har hållit flera provningar den senaste tiden med matchning av julmat med viner och här kommer favoriterna från provningarna:

Skärmavbild 2017-12-13 kl. 10.21.24.png

Drick vita Sincronia Blanc till sill-lunchen! Ett sådant vitt vin överraskade provningsdeltagarna med fungera perfekt till sillbordet på ett fräscht sätt.

Välgjorda och balanserade OM500 är det perfekta all-round vinet för hela julhelgen och passar till det mesta förutom fisken på julbordet.

Els Rojals med sina fina röda och mörka bärfrukter i smaken är det perfekt alternativet till rätterna med lite sötma i och till de smakrika ostarna. Perfekt också till Janssons frestelse.

Sió Negre behöver ingen mer presentation, det är redan alla Mallorca älskares favoritvin. Fantastiskt välgjort så är det ett vin du kan njuta av tillsammans med släkt och vänner under hela helgen utan att tröttna.

Falezze Superiore är en av våra storsäljare som blir en perfekt matchning med senapsgriljerad julskinka eller om du bryter med traditionerna och serverar kalkon på julen. Fungerar också lika bra som ett klassiskt pinot noir vin till lutfisken.

#julviner, #vinertilljulmaten, #spiritavalon, #spiritofavalon, #sincronia, #om500, #sionegre, #elsrojals, #falezze, #valpolicellasuperiore

Avalon Engquist