Boka höstens vinprovningar

Vi kommer till hösten att lansera viner från ytterligare tre vingårdar från Mallorca: Es Verger, Can Majoral och OM Oliver Moragues som du så klart kan få prova på våra Skördefester.

Året runt arbetas det för fullt i vingårdarna nere på Mallorca. Ett intensivt och passionerat arbete som går in i sitt mest intensiva och viktigaste skede då skörden ska börja i mitten på augusti och under september. 

Du som får denna inbjudan har kanske redan besökt någon av vingårdarna nere på Mallorca och provat på vinerna och atmosfären där och du får nu en möjlighet att förlänga din vingårdupplevelse genom att komma på skördefest. 

Årets skörd kommer du så klart inte kunna prova men du får möjligheten att prova de som buteljerades på flaska innan sommaren tillsammans med goda smakbitar från Mallorca i form av ost, oliver, skinka mm. Vi kommer att besöka vingårdarna nu när skörden börjar i slutet av augusti och även i mitten av oktober när den är avslutad och ger dig rykande färsk uppdatering om hur 2017 års skörd ser ut.

Är du intresserad att vara med på eventet så anmäl dig  event@spiritavalon.com.

Fredrik Andersson