Nu lanserar vi blandlådor av våra viner

Våra nya blandlådor har blivit en stor succé! I förra veckan lanserade vi vår senaste låda "Mallorcas röda viner" på våra provningar och på mässan Malmö Vin & Deli. Det finns fortfarande några lådor kvar så passa på att beställ om du inte upptäckt denna ännu!

Du beställer den enkelt hos Systembolaget med ett särskilt beställningsnummer (nr 7867809).
I våra blandlådor ger dig chansen att prova vissa viner eller årgångar av viner som annars är svårt att få tag på och bara finns i våra restaurangsortiment. I denna låda har vi blandat några av våra röda favoriter från Mallorca som den unika eleganta Gorgollassa ("Mallorcas Pinot Noir") som annars bara säljs till våra restaurangkunder, den mycket mogna och fina 2015 årgången av Sio Negre som vi nu säljer till våra restaurangkunder (årgång 2016 finns i BS) eller den kraftfulla 2013 årgången av Els Rojals som nu öppnat upp sig efter lång lagring och har tydliga Bordeaux-toner i smaken.

På vår hemsida under ”Vinklubben” kommer du också hitta matchande recept till vinerna!

Avalon Engquist