Nytt samarbete för restaurangmarknaden med Drycks.se

Skärmavbild 2018-05-30 kl. 21.16.17.png

Nu i vårvärmen har vi precis sått fröna till ett nytt samarbete där vi kommer att kunna erbjuda våra fantastiska spanska viner från Mallorca, Bierzo, Galicien och Valencia till restauranger och vinbarer över hela Sverige på ett enklare sätt. Drycks.se har på kort tid lyckats med att föra ut många av Sveriges fantastiska öl från små mikrobryggerier ut över hela Sverige och nu fortsätter denna framgångsrika satsning med vin och då passar de småskaliga hantverksmässigt och hållbart gjorda vinerna i vårt sortiment perfekt!

Driver du en restaurang eller vinbar eller är du stamgäst hos din lokala restaurang och vinbar och tycker att de borde ta in spännande viner från Spanien. Se till att de blir kunder hos www.drycks.se eller maila calle@drycks.se direkt. Just nu kan du får en extra rabatt när vi lanserar detta samarbete med 10% genom att uppge rabattkoden: SpiritofAvalon2018.

Avalon Engquist