Nytt samarbete med Gassås Wine

Nu kommer vi att kunna erbjuda dig som kund hos Spirit of Avalon flera av våra absoluta toppviner som annars finns i mer begränsade volymer i vårt restaurangsortiment. Nu kan du som privatperson kan nu också köpa dessa genom vårt nya samarbete med Gassås Wine. Genom detta samarbete förenklar vi också för dig att beställa några av våra mest populära viner som du tidigare endast kunnat beställa genom Privatimport från Systembolaget - t ex Acrollam Blanc från Mesquida Mora eller Mallorcas bästa rödvin - Ribas de Cabrera från Bodega Ribas eller toppvinet på 100% Mantonegro - Ses Marjades från Es Verger.

Skärmavbild 2018-06-15 kl. 13.36.20.png

Gassås Wine är baserade i Spanien och har ett fantastisk sortiment av utvalda unika viner som du lätt och lagligt kan beställa hem som privatperson. Här hittar du många andra spanska toppviner som annars är svåra att få tag på för dig som privatperson i Sverige från t ex 4Kilos, Bodega Contador, Dominio de Pingus, Bodega Muga, Clos de l'Obac, Bodega El Nido, Roda, Aalto mfl. Eller unika topp-cavor från t ex Recaredo, Llopart och Torelló

Gassås Wine är ett i Sverige registrerat distanshandelsföretag och sköter om inbetalning av svensk moms och alkoholskatt för alla beställningar som görs av dig som privatperson i Sverige. Leveranserna sker enligt svensk lag direkt hem till dig på ett enkelt sätt. Systembolagets förändringar i regelverk, system, höga marginalpålägg mm gör det annars mycket svårt och dyrt att sälja flera av dessa unika viner som finns i begränsade volymer till dig som privatperson via dem.

Läs mer på wwww.gassaswine.se/kategori/spirit-of-avalon

Avalon Engquist