Petit Caus Rosé 2016

Petit Caus Rosé 2016

130.00

Rosévin framställt av druvor som odlats ekologiskt och plockats för hand. Traditionell jäsning i 23 dagar utan tillsats av jäst. Ljus hallonröd färg med doft av färsk röd frukt, såsom hallon och körsbär. Torr, fruktig och med ett uppfriskande avslut. Passar till fisk och skaldjur, sallader, paella, nudel paella, krämiga såser, milda ostar, pastarätter, omeletter. Idealiskt till buffén eller picknicken.

Add To Cart

Producent: Can Rafols dels Caus

Region: DO Penedès, Spanien

Gassås Wine alt Privatimport

Fakta om vinet

Druvor: Merlot, Tempranillo, Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.

Färg:  Fin ljust hallonröd färg

Doft: Färsk röd frukt, såsom hallon och körsbär.

Smak: .Torr, fruktig och med ett uppfriskande avslut.

Servering: Servera det ca 8° C. Passar till fisk och skaldjur, sallader, paella, nudel paella, krämiga såser, milda ostar, pastarätter, omeletter. Idealiskt till buffén eller picknicken.

Skörd: Rosévin framställt av druvor som odlats ekologiskt och plockats för hand.

Vinifiering: Traditionell jäsning i 23 dagar utan tillsats av jäst.

Alkohol: 12 %
Syra: 5,9 g/l
Residual sockerhalt: 0,3 g/l
Sulfiter: xx mg/l (free sulphur)
Total produktion: 100 000 flaskor