Som kund hos Wine Dog Dryckeshandel hittar du ett noggrant utvalt sortiment av hållbart producerade viner från Spanien med fokus på Katalonien, Mallorca, Valencia, Andalusien samt Rueda, Bierzo och Galicien i nordvästra Spanien. Vi väljer noggrant ut små och medelstora producenter som ofta inte ryms i våra branschkollegors utbud och som inte finns i Systembolagets ordinarie sortiment. Många av våra viner finns i Systembolagets beställningssortiment men för dig som restaurangkund erbjuder vi också speciella viner, vissa viner som endast finns i mindre volymer och fler årgångar av vinerna. Våra viner är oftast ekologiskt eller biodynamiskt certifierade men vi väljer även ut viner som valt att inte betala för och inordna sig i certifieringskraven men i alla fall producerar vinerna på ett hållbart sätt såväl för naturen, konsumenten som för arbetarna i vingården.

Vi hjälper dig och din personal gärna med rådgivning och utbildning både kring själva vinerna och kring hur du bäst serverar och matchar vinerna med mat och smaker. Vi hjälper dig med mer än att bara leverera drycker. Vi ger dig den service du behöver för att du ska få än mer nöjda kunder hos dig. Nedan hittar du den aktuella prislistan för våra viner för dig som restaurangkund samt våra standard leveransvillkor mm.

Sen våren 2019 samarbetar vi med Drycks.se för distribution och fakturering. Dryckfrihet utan kollikrav och med snabba leveranser.

Kontaktuppgifter för att bli restaurangkund

Mejla oss på info@winedog.se

Eller ring: 0730-283 050 (Göran) eller 070-655 2828 (Sara)

Ladda ner: