På våra resor så hittar vi många fantastiska viner i mindre partier som inte kommer in i Systembolagets sortiment men som vi kommer att sälja exklusivt till våra medlemmar i en låda om sex flaskor. Här vill vi ge dig chansen att prova vissa viner eller årgångar av viner som annars är svårt att få tag på eller viner som bara finns i våra restaurangsortiment.

Som medlem i vår vinklubb får du erbjudande om sex-åtta vinpaket per år. Varje vinpaket kostar vanligen 750-1.500 kronor beroende på nivå på vinerna som ingår men är alltid billigare än att köpa vinerna separat. Till vinerna levererar vi också beskrivningar av vinerna och förslag på vilka maträtter du bäst kombinerar dessa med. 

Vinerna kommer du att kunna beställa som en blandlåda i Beställningssortimentet med ett unikt beställningsnummer eller via så kallad distanshandel genom vårt samarbete med Gassås Wines (gassaswine.se). Frakt tillkommer och leverans sker direkt hem till dig på fullt lagligt sätt med alla alkoholskatter och svensk moms inkluderad.

Du anmäler dig till vår vinklubb för att ta del av dessa exklusiva erbjudanden genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev nedan.

Nedan ser du våra aktuella blandlådor som finns att beställa och mer information om vinerna som ingår i respektive låda:

Skärmavbild 2018-11-15 kl. 10.02.58.png

Du beställer dessa blandlådor enkelt via länkarna nedan:

Blandlåda “Röda viner från Mallorca” - 6 flaskor för 966 kr

Blandlåda “Viner från Katalonien” - 6 flaskor för 990 kr

Kampanjlåda “Rebel.lia vinerna från Bodegas Vegalfaro” - 6 flaskor för 420 kr

Skärmavbild 2019-01-21 kl. 08.50.12.png
Skärmavbild 2018-09-05 kl. 07.43.54.png